Online výklad karet, zlo jménem chytrý telefon i největší skandály aneb Nový týden s Feminou!

Tajemno, karty, výklady, horoskopy? To všechno nás na jednu stranu láká a na druhou i trochu děsí. Ale já musím přiznat, že si karty nechávám vykládat ráda. Pravda, pouze od jediného člověka a ještě jen někdy, protože jsem prostě trošku strašpytel, ale občas je fajn mít i jiný názor než jen svůj a kamarádek, které jsou, co si budeme povídat, tak trošku ovlivněné. Jestli to máš taky tak, pak se můžeš těšit na online výklad karet s naší Sárou.

Výklady jsou tu!

Online výklady, které pro tebe připravuje pravidelně naše Sára, jsou velmi oblíbené, dokonce natolik, že nám chodí hromada mailů s díky i požadavkem, že by mohly být častěji. My samozřejmě za všechny podněty a maily děkujeme a můžeme ti udělat radost, že už toto úterý se na tebe a tvé dotazy bude Sára těšit. Pokud ji náhodnou nestihneš, využij služeb naší astroporadny, která je také zdarma a kde ti Sára na tvůj dotaz moc ráda odpoví. 

Zlo jménem chytrý telefon

Taky si bez telefonu už nedokážeš život ani představit? Je tvým budíkem, hodinkami i společníkem a v podstatě ho nedáš z ruky? Ale víš, čím vším tě chytré telefony ohrožují? Ne? Pak si rozhodně nenech ujít článek Lucky Feikové, která se jim podívala na zoubek. 

Skandály slavných

A když už byla u těch skandálních odhalení, rovnou pro tebe přichystala i rekapitulaci největších průšvihů hollywoodských hvězd z letošního roku. Nebylo jich teda zrovna málo, ale Lucka vybrala pět těch, o kterých se nejvíce mluvilo a vlastně mluví až doteď. Chybět nebude samozřejmě Brangelina, na ostatní si však budeš muset počkat. 

Nové afrodiziakum

Máš pocit, že s podzimní únavou přichází také nechuť na sex a dokopat se k nějakým milostným hrátkám je pro tebe čímdál tím víc složitější? Pak tě určitě potěší nový objev vědců, kteří přišli s afrodiziakem, které tě nejen nezruinuje, ale je také běžně dostupné. Řeč je o jablku a my ti k tomu samozřejmě povíme víc. 

Nejlepší vánoční trhy

Už se nemůžeš dočkat, až konečně přijde advent a ty si budeš moct užívat tu nádhernou a nezaměnitelnou atmosféru Vánoc? My také a protože jsme celí nedočkaví, přichystali jsme pro tebe už na tento týden tipy na ty nejlepší adventní trhy napříč Evropou. 

A chystáme pro tebe dsamozřejmě i celou řadu dalších zajímavých článků, galerií, horoskopů, čeká tě zbrusu nový kvíz, můžeš si vybrat z nových dárků v našem Femina klubu a potěšit tě můžeme i soutěží, která tě tentokrát vážně zahřeje. 

Tak krásný nový týden s Feminou!

14.11.2016 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist