Online výklad karet, stárnutí i nevěra aneb Nový týden na Femině!

Byla jsi někdy nevěrná? Nebo někdy někdo byl nevěrný tobě? Ať už jsi byla ty sama hlavní aktérkou nebo tou, které bylo ublíženo, jedno je jisté, nevěra je už běžnou součástí našich životů a asi jen málokdo se s ní ještě nesetkal. A my se jí tento týden podíváme hezky na zoubek.

Něvěra světu vládne

Šíří se jako lavina. Každý den zjistíš, že někdo z tvých kamarádů zahýbá své manželce, nebo že tvá dosud slušná a věrná kámoška se bezhlavě zamilovala do svého kolegy v práci a ulítává se na vztahu s ním, aniž by brala ohled na cokoliv a kohokoliv. Nevěra se skloňuje ve všech pádech a ničí vztahy napříč světem. Není jen výsadou obyčejných lidí, své o tom ví i celebrity. Lucka Feiková pro tebe našla hned pět slavných herců a hereček, kteří si s nevěrou pěkně zavařili. Nejen že je při ní nachytali všeteční fotografové, ale ještě kvůli ní přišli o dlouhodobé vztahy. Kdo třeba? To se dozvíš už v pondělí.

Proč jsou muži nevěrní?

To je otázka, kterou si klade každá podvedená žena. Proč? Co jsem udělala špatně, co je na té druhé lepšího, co nemám já a ona jo? Pokud si podobným obdobím procházíš, pak ještě neházej flintu do žita. Vědci přišli na to, proč muži tak rádi zahýbají. Možná budeš vážně překvapená. Nenech si článek ujít, vychází už ve středu.

Stárnutí je sexy

Myslela sis, že za každou druhou nevěrou stojí naše stárnutí? Jasně, nikdo nemládne, ale stárnout se dá i tak, abys byla sexy. Stačí se to jen naučit. A vlastně to není ani nic složitého. Máme pro tebe totiž hned pět důvodů, proč nás stárnutí baví. A i když to zní jako pitomost, určitě s námi nakonec budeš souhlasit. Na článek se můžeš těšit už v úterý. 

Online výklad karet je tu!

Také se nemůžeš dočkat, až pro tebe znovu otevřeme online poradnu? Tak je konečně tady! Sára je připravena už v úterý odpovídat po celý den na tvé záludné otázky a pomůže ti podívat se na tvé problémy s odstupem a nezávislýma očima. Zeptat se můžeš na cokoliv, ať už tě trápí vztah, samota, zdraví nebo práce, nebo třeba ta zpropadená nevěra. 

Falešná kamarádka

Leckdy přijdeš na nevěru, která bolí dvojnásob, zjistíš totiž, nejen že ti manžel zahýbá, ale že si k tomu vybral člověka tobě nejbližšího. Aby ses do podobné situace nedostala, měla bys dobře odhadnout své kamarádky. Jak na to? I to jsme pro tebe zjistili. Máme pro tebe varovné příznaky, které by tě měly upozornit na to, že tvá kámoška vlastně ani kámoška není. 

Dobře a dost bylo nevěry. Samozřejmě, že pro tebe chystáme i celou spoustu zajímavých článků, kde o nevěře nepadne ani zmínka. Těšit se můžeš na nové recepty i horoskopy, zkus se také inspirovat kartou dne a nezapomeň mrknout do Femina klubu, máme pro tebe nové dárky. 

Tak krásný nový týden s Feminou!

27.2.2017 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist