Online výklad karet, láska i módní přešlapy aneb Nový týden na Femině!

Taky ti připadá, že to všechno nějak moc letí? Leckdo ještě ani nestihl odstrojit vánoční stromeček a už nám startuje poslední lednový týden. Je to prostě jízda, tak se zkus na chvilku zastavit, uvař si lahodnou kávičku a přečti si, co zajímavého pro tebe chystáme tento týden.

 

Výklad karet online

Taky ses, stejně jako my v redakci, nemohla dočkat dalšího online výkladu karet? Pak tě učitě potěšíme! Už toto úterý je pro tebe připravena Sára a její taroty. Zeptat se jí můžeš na problémy s láskou, kariérou nebo rodinou. 

Láska v roce 2017

Loňský rok jsi zakončila jako single holka a nebyla jsi z toho zrovna dvakrát nadšená? Marně hledáš partnera na seznamkách nebo pomocí seznamovací aplikace? Tak s tím zase klidně hned přestaň. Marta Dostoupilová pro tebe vybrala 10 zaručených způsobů, jak v roce 2017 najít konečně tu pravou lásku přímo od experta na seznamování.

S Veronikou Žilkovou nejen o lásce

A když už jsme u té lásky, Nicol Heřmánková vyzpovídala herečku Veroniku Žilkovou nejen o tom, co ji čeká v tomto roce na divadelních prnech nebo filmovém plátně, ale také spolu mluvily o lásce. Veronika ti prozradí svůj recept na spokojené manželství i to, jestli Agátě mluví do výchovy syna Kryšpína. 

Módní přešlapy

Taky tě baví prohlížet rubriky módních přešlapů? Pak tě určitě potěší Lucka Feiková a její galerie lidí, kteří to moc s módou nevychytali. Určitě se skvěle pobavíš. A když už jsme u toho, věděla jsi, že se vidíme krásnější než ve skutečnosti jsme? Velmi zajímavé výsledky přináší odborníci, kteří zjišťovali, jak se vidíme my a jak nás vidí okolí. Výsledek? Měli bychom sundat růžové brýle, o tom žádná. 

Kam vyrazit?

Přemýšlíš, kam vyrazit na dovolenou? Je ten nejlepší čas pro nějakou rezervaci. Jestli ale pořád ještě tápeš, pak si nenech ujít článek Lucky Feikové, která objevila hotely, co se letos teprve budou nově otevírat. Kam bys určitě měla vyrazit a která místa můžeš klidně vynechat? To se dozvíš už ve čtvrtek. 

A chystáme pro tebe také už tradičně zbrusu nový kvíz, nové recepty i horoskopy, pobavit se můžeš s kartou dne a zasvětíme tě také do tajů bylinek. Nudit se s námi určitě nebudeš.

Tak krásný nový týden s Feminou!

23.1.2017 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist