Novinky, super soutěž i tajnosti našich čtenářek. Nový týden s Feminou bude opět pestrý!

Zdá se, že jaro konečně převzalo vládu nad tím otravným aprílovým počasím a my jen doufáme, že mu to už konečně vydrží. Není totiž lepší vzpruha, než hřejivé sluneční paprsky. Taky ti přijde, že s nimi je svět mnohem hezčí? A když se obloha přeci jen zatáhne, pořád je tu Femina a s ní i kopec zábavy.

Takže, na co se můžeš těšit tento týden?

Pokud ještě stále bojuješ s nějakým tím kilem navíc, dnes se dozvíš, že zhubnout můžeš i jinak, než pomocí drastických diet. Nový trend totiž přikazuje hubnout pomocí změny myšlení. Pokud totiž změníš myšlení, změníš i svůj přístup k jídlu a tím půjde váha dolů úplně sama. A pozor, tentokrát ti nabízíme návod, který jsme v redakci vyzkoušeli a který vážně funguje. 

Že ti diety ani hubnutí nic neříkají? Pak si rozhodně nenech ujít článek 10 párů bot, které ve tvém botníku rozhodně nesmí chybět. Nejen, že si ujasníš, bez kterých bot se prostě neobejdeš, a zjistíš, kde ty nejlepší kousky koupit a za kolik, ale také pro tebe máme bonus navíc, a to super botky na tvorbu dokonalých selfie fotek. 

Podíváme se také na zoubek aplikacím do telefonu, které by ti rozhodně neměly chybět, otestujeme za tebe vlasové produkty, které podporují růst vlasů, i tě vezmeme na výlet na ta nejkrásnější místa světa. Společně poodhalíme nejbolestnější tajemství některých našich čtenářek a chybět nebude ani soutěž. Tentokrát můžeš vyhrát vitamíny a probiotika speciálně určená ženám. 

Novinky, co se chystají

Na Femině pro tebe chystáme i řadu novinek a vylepšení. Už teď se můžeš těšit na zbrusu nové denní karty, které si nově budeš moci vytahovat sama a připravujeme pro tebe i velké změny v našem Femina klubu. 

Rádi bychom také v redakci poděkovali všem čtenářkám, které nám píší své podněty, nápady i stížnosti. Věř, že každým mailem nebo příspěvkem ve fóru v diskuzi Připomínky k magazínu se zaobíráme a hledáme to nejlepší a nejrychlejší řešení. Takže docela určitě nepřestávej a piš, mailuj nebo diskutuj. 

Krásný nový týden s Feminou!

13.4.2015 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist