Nové knížky, horké nápoje co zahřejí i zázračné bylinky aneb Nový týden s Feminou

Zdá se to až neuvěřitelné, ale tento týden už startuje listopad. Ne, nechceme to připomínat, ale Vánoce jsou tady už vážně za chvilku. Dobře, dobře, už mlčím. Je jasné, že Vánocům ještě vydání ani zdaleka patřit nebude. Takže co pro tebe chystáme na tento týden?

Žhavé knižní novinky

K podzimu prostě knížky neodmyslitelně patří, to je jasné, kdy jindy máš tolik času na čtení, jako když se zkrátí dny a večery jsou až nudně dlouhé a v televizi nic nedávají? Jasně, pak je knížka ten nejlepší kamarád. A my jsme pro tebe prošmejdili knižní pulty a přinášíme ti výběr toho, co nás zaujalo. 

Horké nápoje, co tě zahřejí i potěší

A ke knížce zase patří nějaký ten super nápoj, co tě zahřeje. Ale zapomeň na obyčejné kafe, nebo nudnou horkou čokoládu. Alžběta Bublanová si pro tebe nachystala mnohem zajímavější kousky. Naučí tě, jak si připravit super nápoje, které tě v chladných dnech nejen zahřejí, ale také uspokojí tvé chuťové pohárky. 

Zázračné bylinky z Peru

Podzim to je nejen sluncem zalitá příroda halící se do všech možných i nemožných barev, ale také kašel, rýma a otravné teploty, které nás zaženou do postele. Pokud tím zrovna teď trpíš, pak si určitě nenech ujít článek Pavly Jelínkové, která si pro tebe připravila zajímavou pomoc ve formě bylinek z Peru. Jejich název ještě teď pořádně neumím vyslovit, ale účinky jsou téměř zázračné. 

Celebrity tak tochu jinak

Lucka Feiková si pro tebe zase připravila článek o hvězdách, které uzavřely registrované partnerství a za svou orientaci se nestydí. Nebo UŽ se nestydí. O některých jsme to věděli, ale někteří nás docela překvapili. Ale fandíme jim všem. 

Ženy, které mužům vládnou

Muži byli dlouhou dobu považováni za pány tvorstva, ale podle nejnovějších výzkumů se zdá, že těmto dnům už odzvonilo. Ženy jsou prý mnohem úspěšnější podnikatelky, lépe si vedou dokonce i na burze nebo ve vedoucích pozicích. Je vůbec ještě nějaké odvětví, kde muži dominují? To zjistíš v článku Lucky Feikové. 

Líčení na party

Pokud tě v pondělí čeká pravá a nefalšovaná Halloweenská party, pak si nenech ujít článek Lenky Zelnitiusové, která ti poradí, jak se nalíčit, abys byla k nepoznání a pořádně strašidelná. 

Chystáme pro tebe také článek, který ti poradí, jak se obejít při hubnutí bez sladkého, čeká tě zbrusu nový kvíz a pro všechny soutěživé máme novou soutěž, ve které tento týden můžeš vyhrát knihu Fotoateliér. 

Tak krásný nový týden s Feminou!

31.10.2016 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist