Nové dárky, vtípky i dobré rady. Užij si nový týden s Feminou!

Femina trošku změnila svou tvář a my jsme rádi, že se ti změna líbí. Nebo alespoň těm z vás, které nám napsaly, ať už do redakčního mailu nebo do diskusního fóra. V každém případě nás nové menu baví a doufáme, že si ho zamiluješ i ty. Ale to nejsou všechny novinky, které na tebe čekají.

I v tomto týdnu přinášíme hromadu zajímavostí, které by sis neměla nechat ujít. Hned v pondělí z tebe uděláme tak trošku potvoru. Všimla sis, že zlobivé holky to mají v životě tak nějak jednodušší a že i chlapi na ně mnohem víc letí? Jestli se ti pořád nedaří ulovit toho správného chlapa, pak musíš být trošku jako ony a my tě to naučíme. 

Vzpomínky vs realita

Taky se občas přistihneš, jak s povzdechem vzpomínáš na doby dávno minulé, jako na období, kdy ještě slovo čest nebylo jen slovo, kdy dámy uměly lámat srdce na potkání, a pánové byli galantní? Myslíš si, že taková byla třeba zlatá éra Hollywoodu? Nenech se mýlit. I v té době vládly světu intriky, zášť, nevěra a podvody. 

Že se ti tomu nechce věřit? Pak si rozhodně nenech ujít článek: Zlatá éra Hollywoodu nebyla tak zlatá: Zášť, nenávist a intriky. Budeš možná překvapená, které celebrity se nemohly vystát. Btw, měla jsi tušení, že představitelé hlavních rolí ve filmovém trháku Padesát odstínů šedi se také nemusejí? To se muselo vážně hodně blbě natáčet, když se v podstatě nedostali z postele. 

Krásná a stylová

To je naše heslo a podle toho se hodláme řídit i v dalším týdnu. Taky by ses chtěla oblékat jako filmová hvězda, ale nemáš tušení, kde na to vzít a nekrást? Jednoduše si pořiď dvojče svého oblíbeného outfitu. I módní trendy se kopírují, takže můžeš za pár korun mít model přímo z červeného koberce a my ti navíc řekneme i kde a za kolik.  A přidáme i super tipy, jak připravit pleť a vlasy na teplé počasí, které nás zanedlouho (alespoň doufáme, že ano) čeká. 

Poradíme, darujeme

Nezapomínej, že tu pro tebe jsou stále k dispozici i naše poradny. Můžeš se zeptat karet, co říkají na tvůj nový objev, kariéru nebo kámošku, co se ti zdá falešná. Ale je tu pro tebe také René Kraus, který odpoví na sebezapeklitější situace z pohledu chlapa. A to někdy není k zahození, věř nám. A pokud si myslíš, že za neúspěchy v lásce mohou tvoje nedostatky, změň i je. V naší poradně plastického chirurga se dozvíš vše, co tě zajímá, a je jedno, jestli jde o úpravu rtů, poprsí nebo odsátí tuku. 

A i když je před námi opět krátký týden, s Feminou se rozhodně nudit nebudeš ani o víkendu. Sleduj naše Facebookové stránky, kde pro tebe připravujeme vtipné galerie ze života. A tentokrát nahlédni i do Femina klubu. Máme pro tebe slibované nové dárky a v průběhu týdne se tam objeví.

Tak krásný nový týden s Feminou!

4.5.2015 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist