Není důležité zúčastnit se, ale vyhrát!

Nevím, jak to máte vy, ale já jsem člověk veskrze nesoutěživý. Jistě, jako každý velmi nerada prohrávám, ale když už se tak stane, neberu to nijak vážně. Rozhodně nesedím celý den jako bluma neštěkám kolem sebe podobna psu na každého, kdo si dovolí mi mou prohru připomenout, dokonce ani nespřádám plány, kterak se výherci pomstím. Prostě je mi to v danou chvíli líto, ale za další minutu, občas i dvě (v závislosti na tom, čeho se prohra týká) na to zapomenu a víc se k tomu nevracím.

Nejsem ve své podstatě ani hravá. Nepokouším štěstěnu a neběžím každý týden s tiketem do sázkové kanceláře a celá nedočkavá nesedím u televize a nekontroluji čísla. Na to máme v rodině jiné experty. Věřili byste, že náš taťka sází už třicet let stále stejná čísla a čeká na první? Pravda, občas se mu podaří nějakou tu stovku vyhrát, ale rozhodně to nepokryje to, co už do sázení vrazil. Když se nás s bráchou na jedné rodinné oslavě slavnostně zeptal, kdo z nás, že by chtěl tuto již tradici převzít po něm, s díky jsem odmítla a byla ráda, že bráchovi by tato „milá povinnost“ připadla jednak proto, že je starší a taky proto, že ho to láká a je stejně hravý jako taťka. Díky za to. 🙂

Ani má kamarádka není příliš soutěživý typ, tedy přesněji řečeno nebyla, až jednou… Trávila léto na brigádě ve stánku s novinami, kde byl také terminál a každý den nedočkavá fronta zákazníků, kteří si přišli vsadit. Mezi nimi i postarší, velmi nerudný pán, který špatně viděl na tiket a požádal mou kamarádku, aby mu jej vyplnila přesně podle jeho instrukcí. Samozřejmě, že se pod tlakem a nervozitou spletla, vyslechla si nekonečnou litanii o tom, jak je neschopná a že nechápe, co vůbec dělá v obchodě, kde potřebuje používat mozek a kdesi cosi. Kamarádka nelenila, tiket bleskově vyplnila znovu a správně, pánovi jej vyměnila a ten druhý zaplatila. Ano, tušíte správně, vyhrála na něj celých třicet tisíc a nerudný pán utřel nos.

Soutěžte s námi

Pokud patříte mezi nadšence, kteří soutěží rádi a ještě raději vyhrávají, pak vězte, že jste na správném místě! Na Femině pro vás máme připravenou celou řadu soutěží a to jak na stránkách magazínu, tak i bleskové soutěže na Facebooku. Pokud chcete mít cenu jistou, pak se zapojte do Femina klubu, kde sbíráte body třeba za vkládání příspěvků pod články nebo za recenze k testům kosmetiky, či za vložený recept a potom si můžete v našem katalogu vybrat cenu, která se vám líbí nejvíce. A těšit se můžete na zbrusu nové ceny: nadšené čtenářky potěší celá řada zajímavých knížek, milovnice tajemna zase výklad karet zdarma a chybět nebude ani kosmetika. Nudit se s námi rozhodně nebudete!

A co vy? Také patříte mezi soutěživce a neustále pokoušíte štěstěnu, jestli se na vás neusměje? A už se vám někdy podařilo vyhrát větší obnos peněz?

8.8.2012 8:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist