Nekonečné hubnutí tak trošku jinak v novém týdnu s Feminou!

Léto je sice nenávratně pryč a už se nikde nemusíš ukazovat v plavkách a možná si říkáš, že teď nějaké to kilčo navíc schováš a začneš to řešit zase až na jaře, ale my tě přesvědčíme, abys na hubnutí nerezignovala.

Zatracené hubnutí

Přiznávám bez mučení, že už druhý měsíc dodržuji přesný stravovací plán, který jsem si nechala vypracovat na míru. A s hrůzou zjišťuji, že kila už nejdou dolů tak rychle, jak jsem byla zvyklá. Kde jsou ty doby, kdy mi stačilo na týden vynechat čokoládu a byla jsem na svém. Teď už mi to trvá mnohem déle a navíc hubnu spíš na centimetry, než na kila, což je sice hezké, leč ranní vážení je poněkud nemilé. 🙂

A protože víme, že tak nějak podobně to máš i ty, připravili jsme pro tebe hned dva zajímavé články o hubnutí. V tom prvním od Lucky Feikové se dozvíš, že diety jsou k ničemu. A co víc, má pro tebe hned několik super tipů, jak si s hubnutím hravě poradit a hlavně, jak si novou váhu pak už udržet. Další článek si pro tebe připravila Marta Dostoupilová a ten tě možná i pobaví. Zhubnout totiž můžeš i správným dýcháním. Nevěříš? Možná uvěříš.

Zlobivé holky

Dobře, dost bylo diet a podobných strašidelných témat, jdeme se bavit. A o zábavu ani v tomto týdnu nebude rozhodně nouze. Lenka Zelnitiusová si pro tebe připravila zajímavý testík, podle kterého zjistíš, jestli platíš za hodnou nebo zlobivou holku. Hádej, jak jsme asi dopadly my v redakci? 🙂 No, jasně, že jsme všechny zlobivky. A určitě tě pobaví i rozchodový snář Lucky Feikové. Jestli se ti občas zdá o tvém bývalém, máme pro tebe vysvětlení, co tvé sny znamenají. 

Herci, co zrají do krásy

A podíváme na zoubek i naší kráse. Hned po váze ji totiž řešíme nejvíc. A my tě tentokrát nebudeme mučit peelingy, maskami ani dalšími zaručenými radami, jak omládnout, zkrásnět a kdo ví co ještě. My jsme si vzali na paškál slavné herce, kteří sice zrajou jako víno, ale roky jim také přibývají. 

A co chystáme dál? 

S tím, jak začínají být dny kratší, pochmournější a uplakanější, přichází i splín a nostalgická nálada. Pokud trpíš na podzimní chmury a deprese, pak tě určitě potěší článek Pavly Jelínkové o aromaterapii, díky níž tě špatná nálada okamžitě přejde a nejen to, dokonce si můžeš posílit zdraví. 

A samozřejmě že nezapomínáme ani na tolik oblíbený kvíz a soutěž. Tento týden můžeš udělat něco pro své hubnutí, vyhrát totiž můžeš legíny nebo bermudy, díky kterým budeš bez námahy bojovat s celulitidou. 

Tak krásný týden s Feminou!

12.10.2015 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist