Nehtový design pro rok 2017 a nová soutěž aneb Nový týden na Femině!

Pamatuji si, jak jsem jako puberťačka milovala laky na nehty. Měla jsem jich tolik, že se mi ani na poličku nevešly a k tomu všelijaké štětečky a tehdy špatně dosažitelné samolepky na nehty. Úprava nehtů mě tak bavila, že jsem nebyla líná si dělat nehty nové každý druhý den. Div, že ještě něco vůbec cítím já i bratr, který se mnou trpěl ve společném pokoji ten smrad z laků i odlakovačů. Taky tak ráda zdobíš své nehty?

Trendy pro rok 2017

Pravda, s postupem času mě tahle mánie opustila, nějak na ni pro další koníčky, kterých nebylo zrovna málo, nezbýval čas. To ale neznamená, že nedokážu ocenit krásné nehty, nebo si je hezky upravit. I když dneska už nenosím modro-černé proužky, ale volím spíš laky decentní. Jaké máš ráda ty? Ať tak či tak, Marta Dostoupilová si pro tebe připravila trendy pro rok 2017. Frčí nehty chromové i kamené. Že si to neumíš představit? Pak si nenech ujít ve středu náš článek s bohatou fotogalerií. 

Co o muži prozradí prsty

Když už jsme u těch rukou a péče o ně, zaměřili jsme svou pozornost také na muže. I když ne přímo na nehty, ale na prsty. Věděla jsi, že podle toho, jaké má muž prsty, poznáš i jaký je? Lucka Feiková to pro tebe všechno hezky přehledně shrnula a ty se podívej už v úterý, jestli to sedí i na toho tvého. 

Spánek muži vs ženy

Rozdíly mezi mužem a ženou jsou obrovské a ve všech sférách lidského bytí. Jeden takový nás ale zaujal. Věděla jsi, že ženy třeba potřebují více spánku než muži? A víš také proč? Pokud ne, nenech si článek ujít, odhalí ti opravdu velmi zajímavé věci.

Sex a internet

Navzdory všem rozdílům mezi mužem a ženou se zamilováváme, milujeme a užíváme intimní chvilky. Ale pokud se budou technologie vyvíjet i nadále takhle rychle a stejným směrem, nejspíš za pár let ani nebudeme vědět, co to takový sex je. Vědci se zaměřili na moderní technologie a především pak internet a s ním spojené kratochvíle a jejich vliv na sexuální touhu. Asi budeš překvapená, jaké jim vyšly výsledky. Radost nám tedy neudělaly. 

Luxusní domy slavných

Mít tak peněz tolik, že bys nevěděla co s nimi, to by byla pohodička, co říkáš? I slavní občas neví coby a tak si pořizují nákladná sídla, která neznají hranic a boří všechny mýty o luxusním bydlení. Podívej se, v jakém luxusu žije třeba slavná Oprah Winfrey, nebo geniální fotbalista Lionel Messi. Sídla jsou to vskutku velkolepá, ale uklízet bychom je teda nechtěli. 

Nová soutěž i dárky

Víme, jak moc ráda máš naše soutěže, takže jsme pro tebe na tento týden přichystali jednu naprosto úžasnou. Vyhrát totiž můžeš kabelku Stefanel v hodnotě 4000 korun. A pokud nebudeš mít štěstí, podívej se do našeho Femina klubu, přidali jsme tam pro tebe pár nových dárků. 

Tak krásný nový týden s Feminou!

6.2.2017 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist