Manuál randění, láska a nenávist aneb Nový týden s Feminou!

Od lásky je k nenávisti cesta kratší, než by se mohlo zdát. Jeden den se dva horoucně milují, plánují společnou budoucnost a druhý den je mezi nimi taková nenávist, že kdyby zabíjela, vyvraždila by lidstvo na potkání. Pamatuju si jednu veselou a hlavně velmi okázalou svatbu, kde se udál právě tenhle přerod z lásky v nenávist.

 

Když se dva nenávidí

Svatba probíhala jako každá jiná, všichni se veselili a radovali, novomanželé zářili štěstím, přesně do chvíle, než si nevěsta ve značně podroušeném stavu začala něco se svědkem. Ráda by to shodila na to, že si jej jednoduše spletla, ale rozdíl mezi modrookým blonďákem a černovlasým ženichem s uhrančivým pohledem byl vážně obrovský. Je jasné, že ženich nevydržel a vypěnil. Zahodil prstýnek do nedalekého rybníka a vydal se žádat o anulování sňatku s odůvodněním, že nevěsta je mrcha. Kupodivu se mu to podařilo a mezi těmi dvěma namísto lásky zahořela čirá nenávist. 

A stejně tak rychlé to bylo i mezi některými celebritami. Našli jsme pro tebe hvězdy, které se spolu nesnesou. Na tom by nebylo až tak moc divného, ne každý si sedne s každým. A chápeme, proč nesnáší Jennifer Aniston Angelinu Jolie, ale u ostatních nás vzájemná nevraživost vážně překvapila. 

Láska hraje prim

Je jasné, že láska je hnacím motorem a i když se z ní někdy stane nenávist, vžycky je to něco, za co stojí bojovat. Že se ti na rande moc nedaří? Nevadí, máme pro tebe manuál randění sestavený vědci. Kdo ví, když to nešlo selským rozumem a srdcem, třeba to bude fungovat věděcky. Za zkoušku to určitě stojí, co říkáš? 

Mít sílu jako superman

Konečně ses dokopala do tělocvičny nebo vyběhnout do parku, ale tvé výkony nestojí ani za zmínku? Možná tě potěší, že existuje jednoduchý recept, jak přírodní cestou zvýšit výkon. Neboj se, nebudeme se z tebe snažit udělat nadupaného svalovce s tělem plným steroidů. Budeš překvapená, jak jednoduchý recept to je, stačí ti totiž doplnit jen jeden vitamín. A to není zas taková práce, co říkáš? 

Ušetřit se dá pomocí make-upu

Nevěříš? Uvěříš! Marta Dostoupilová si pro tebe připravila článek, ve kterém tě naučí šetřit už při samotném nákupu. Prokoukla totiž fígle obchodníků a ví, kdy jde o pouhý reklamní tah a kdy je opravdu nákup výhodný. A jako bonus přidala i úlety slavných. Nepochopíš, za co všechno jsou schopné hvězdy utrácet peníze. 

Zábava musí být

To je jasné a u nás už i nepsané pravidlo. Tentokrát jsme si pro tebe připravili nejen 5 věcí, které stoprocentně celý život používáš špatně, ale také jsme našli věci, které stojí majlant a jsou snad úplně nejzbytečnější na celém světě. No, posuď sama, jestli bys za ně dala tolik peněz. My rozhodně ne. 

A chystáme pro tebe samozřejmě ještě celou řadu dalších zajímavých článků, nové odpovědi našich odborníků v poradnách, těšit se můžeš na nové kousky ve Femina klubu.

Tak si užij krásný nový týden s Feminou!

29.8.2016 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist