Letní trendy, zahradní party i žhavý flirt aneb Nový týden s Feminou!

Léto je skvělé z tisíce různých důvodů. Takže třeba proto, že je krásně, že můžeme grilovat, chodit do letního kina, vyrážet na fesťáky, užívat si zahrádek u restaurací, jezdit na motorce, stanovat, koupat se, sklízet ovoce přímo ze stromů a keříků. A můžeme nakupovat spousty lehkých hadříků a botiček. Léto budiž pochváleno… 🙂

 

Letní botky, co musíš mít

A když už jsme teda začali o těch nákupech, tak jsme pro tebe připravili článek, ve kterém najdeš hned 8 druhů letních botiček, které jednoduše musíš v botníku mít. Vystačíš si s nimi celé léto, ať už se vrtneš pod stan, na pláž, na obchodní schůzku nebo vyšlápneš ten nejvyšší kopec široko daleko. A k botkám máme i prima galerii těch, které ti budou vážně slušet. 

Grilovačky a zahradní party

Kdy jindy pořádat sešlosti pod širým nebem, než právě o prázdninách. My v redakci na ně nedáme dopustit. Baví nás se trumfovat s  tím, kdo má lepší recept, kdo lépe připraví maso na grilu, nebo nazdobí zahradu pro letní mejdan. Aby i tvoje zahrada byla úžasná a letní party dokonalá, připravila pro tebe Lenka Zelnitiusová článek plný super tipů, nápadů a dekorací. 

Letní toulky 

Jasně, že toulání se, výlety a cestování k létu také neodmyslitelně patří. Pravda, někdy se to neobejde bez bloudění, nebo drobných komplikací, ale i s tím si víme rady. Našli jsme pro tebe super letní aplikace, které se ti budou na cestách rozhodně hodit. A když už jsme u těch novinek, pak tě také seznámíme s fakt cool věcmi, co jsi možná ještě ani nikdy neviděla. Rozhodně se pobavíš. 

Láska a flirt

No jasný, jak bychom mohli zapomenout na něco tak důležitého jako je letní flirtování. Jenže tušila jsi, že my ženy vůbec nechápeme mužské signály a flirtování? Víc o tom zjistila Lucka Feiková a možná budeš pořádně překvapená, jak často si necháme super chlapa utéct, protože si myslíme, že s námi jen suše konverzuje. 

Štíhlá i na dovolené

Všechny pracně hubneme do plavek a pak přijde vytoužená dovolená a veškerá naše snaha přijde vniveč. Cpeme se jako o závod a je nám líto v restauraci nechat zbytky, když jsme si to zaplatili. Pokud nechceš přijet z dovolené jako váleček, pak si určitě nenech ujít článek s hromadou skvělých tipů, jak nepřibrat na dovolené. 

Tradičně pro tebe chystáme i zbrusu nový kvíz, máme pro tebe také rady našich odborníků v poradnách i spousty zajímavých receptů. A mrkni také do Femina klubu. Už jsi viděla nové voňavé difuzery? Voní nádherně, to nám můžeš věřit. 

Tak krásný nový týden s Feminou!

25.7.2016 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist