Letní lásky, úžasná manželství i rozchody aneb Nový týden s Feminou!

Léto je úžasné nejen proto, že nás čeká dovolená a volno, můžeme si užívat teplých dní, grilovat, koupat se a vyrážet do přírody, ale hlavně léto přeje láskám. Nebo si snad umíš představit lepší čas na navazování známostí?

 

Léto přeje lásce

To není jen výkřik do tmy, to je fakt. V létě se prostě zamilováváme tak nějak snáz a vůbec nám nevadí, že naše letní lásky mají život jepičí. Pokud i ty se nemůžeš dočkat, až prožiješ tu svou žhavou lásku, pak si rozhodně nenech ujít článek Lucky Feikové, která zmapovala milence napříč světem. Prozradíme ti, kde si užiješ žhavého sexu vrchovatě a kde ti naopak pšenka vůbec nepokvete. 

Úžasná manželství

A u lásky ještě zůstaneme, ale tentokrát u té, která je na celý život, nebo alespoň na jeho podstatnou část. Říkáš si, že taková láska snad ani neexistuje a jestli ano, pak jen mezi obyčejnými smrtelníky? A víš, že nemáš pravdu? A hned dvakrát? Protože i mezi hvězdami se najdou manželství, která můžeme jenom závidět. Našli jsme pro tebe pět slavných párů, podle nichž by se daly psát romány do červené knihovny. 

Když ti vztahy krachují

Právě jsi chytila depku jako blázen, že si někdo dokáže lásku udržet, když tobě se to prostě ne a ne podařit? Nezoufej! Lenka Zelnitiusová si pro tebe připravila malý manuál, jak si konečně najít tu pravou lásku a přestat se plácat ve vztazích, které nemají budoucnost. A léto je k tomu přeci naprosto skvělé. Uděláš si inventuru svého vztahu a v zimě už budeš vegetit vedle muže svých snů, to se vyplatí, co říkáš? 

Práce jako z hororu

Říkáš si, že tvoje práce není úplně ta pravá ořechová? Vstáváš ráno s nechutí a vůbec závidíš všem těm, pro které je práce koníčkem? Nemusíš hned dávat výpověď a lovit mezi inzeráty místo svých snů. Alžběta Bublanová tě totiž přesvědčí o tom, že tvá práce je vlastně úplně skvělá. Našla totiž nejhorší povolání světa. Uvidíš, že po přečtení článku najednou začneš do té své práce chodit s chutí a radostí.

Šílené módní doplňky

Některé módní kreace, které potkáváš na ulici by patřilo fotit a zachovat pro příští generace jako odstrašující příklad. Ale co se dá dělat, když módní návrháři a návrháři šperků přichází s takovými šílenostmi jako je vibrátor coby šperk? Nebudeš stačit zírat, co všechno je napadne, ale hlavně to ještě navíc i docela dobře vypadá. 

Soutěž a zábava

Ale my dáváme přednost raději stylovým věcem, takže tě určitě potěší, že si tento týden zasoutěžíme o opravdu stylovou kabelku. Tak sleduj naše stránky, ať ti soutěž neunikne. A nezapomeň se také podívat do našeho Femina klubu, kam pro tebe stále přidáváme nové a nové dárky. 

Tak krásný nový týden s Feminou!

18.7.2016 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist