Krásné Vánoce s Feminou!

Je to tak, po celém tom měsíci bláznění, lítání po obchodech a shánění dárků, pečení cukroví a uklízení je konečně ten kouzelný čas tady. Přicházejí Vánoce a s nimi také rodinná pohoda, setkání, pohádky a vůbec to krásné, na co se vlastně těšíme celý rok. Pojď si ten předvánoční týden s námi prostě užít. Na co se můžeš těšit?

Chystáme pro tebe samozřejmě pořádnou nadílku nových článků. A nebude to jen o Vánocích, ale budou hrát hlavní roli, to je jasné. Takže, na co se můžeš těšit?

Trendy Vánoce

K Vánocům neodmyslitelně patří také vánoční stromeček a vůbec vánoční dekorace. Jaké jsou letos trendy? A jaké barvy bys měla použít na stromeček? To a mnohem více ti prozradí ve svém článku Pavla Jelínková. Tešit se můžeš i na bohatou fotogalerii. 

Mlsání o Vánocích

Vánoce jsou především o dobrém jídle. Takže je jasné, že nemůžeme zůstat pozadu a nachystali jsme pro tebe také nějaké ty dobroty. Marta Dostoupilová pro tebe má TOP 5 vánočních receptů, po kterých o Vánocích nepřibereš a Lenka Zelnitiusová tě zase vezme na výlet kolem světa a prozradí ti, co se jí na Štědrý den v zahraničí.

Jde to i bez kil navíc

Jasně, odolat těm lákavým dobrotám, drobounkému cukroví, chlebíčkům a jednohubkám je tak strašně těžké. Jenže pak v lednu vlézt na váhu je ještě těžší. Zkus to letos jinak. Poradíme ti, jak si užít Vánoce, pochutnat si a přesto nepřibrat. A když už se pořádně stláskáš dobrotami, je tady Pavla Jelínková a její bylinkový tahák, který ti pomůže z nejhoršího. Určitě si nezapomeň raději všechno dopředu nakoupit, ať jsi připravená. 

Krásná o svátcích

O Štědrém dnu nechceme mít jen dokonale nazdobený dům i vánoční stromeček, oku lahodící slavnostní tabuli, ale také samy chceme vypadat kouzelně a nevšedně. Vždyť je před námi magická noc, tak bychom se k tomu měly náležitě upravit. Jak na to? Poradíme ti módní kousky, se kterými u štědrovečerní večeře zazáříš a také tě zkusíme navnadit na Ombré líčení. Že jsi o tom ještě nikdy neslyšela? Pak si nenech náš článek ujít, je to vážně hodně stylové.

Zábava a pohoda

A co dalšího tě s námi čeká? Chystáme pro tebe zbrusu nový kvíz, dozvíš se také, co bys neměla dělat a proč o Štědrém dnu. Prozradíme ti, proč nepůjde Kate Middleton své sestře za družičku a podíváme se na zoubek také flirtování. Nudit se s námi ani týden před Vánoci rozhodně nebudeš. 

Tak krásný nový vánoční týden s Feminou!

19.12.2016 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist