Halloweenský týden i výklady karet na Femině!

Nový týden bude nejen o den kratší, protože nás v pátek čeká svátek, ale také u nás na Femině ve znamení Halloweenu. Nevíme, jak to máš ty, ale nás v redakci tenhle svátek docela baví. I když si ho ladíme po svém, tak nějak pohodověji než třeba v Americe.

Halloween včera a dnes

Jak vůbec tenhle svátek vznikl a jak se dostal k nám? Jak ho slaví v různých koutech světa a kde už šli opravdu do extrému? Na to si posvítila Lenka Zelnitiusová a ty možná budeš překvapená, co všechno ti o tomto strašidelném dni prozradí. 

Lucka Feiková si vzala zase na paškál tento svátek jako byznys a zjistila pro tebe, kolik jsou lidé za nejrůznější dekorace, masky, výzdobu i cukrátka schopni utratit. No, částka je to taková, že nám opravdu vyrazila dech. Je jasné, že prim v téhle tabulce hrají Američané, kteří se na něj připravují i měsíce dopředu. Nu což, proti gustu… 

Halloween po našem

Je jasné, že v našich končinách je Halloween mnohem klidnější svátek. I když i u nás už se začínají objevovat první koledníci, co v maskách obcházejí domy a požadují nějakou tu laskominu, pořád jsou to spíš ojedinělé vlaštovky než pravidlo. My máme rádi tento svátek spíš kvůli dekoracím. Rádi totiž využíváme jakékoliv příležitosti, kdy můžeme vyzdobit byt do podzimního hávu a když k tomu přidáme i nějaká ta strašidýlka a dýně, jsme maximálně spokojení. Jestli i ty máš ráda zdobení a dekorace, pak tě určitě potěšíme bohatou fotogalerií, kde určitě najdeš inspiraci. 

Nejkrásnější ženy světa

Dobře, dost bylo Halloweenu. Máme pro tebe samozřejmě i hromadu dalších zajímavých článků. Mezi nimi třeba i sedm nejkrásnějších žen světa. Jestli čekáš žebříček, kterému vévodí Angelina Jolie, pak jsi pořádně na omylu. Tentokrát o kráskách hlasovali účastníci ankety na internetu a bylo jich na dva miliony. Jak to dopadlo se dozvíš v našem článku a myslíme, že budeš výsledky velmi mile překvapena. 

Jak posílit imunitu?

Podzimní plískanice přímo nahrávají nejrůznějším virózám a nachlazení, ale s námi se ti letos určitě vyhnou. Marta Dostoupilová si pro tebe totiž připravila článek, ve kterém ti prozradí 10 potravin, které najdeš doma v lednici nebo spíži a které posílí tvou imunitu natolik, že si na tebe žádná rýma ani kašel nepřijdou. 

Ach ti muži

Bez mužů si sice neumíme život představit, ale leckdy nás dokážou tak zklamat, že se z toho hrabeme dlouhé měsíce. Také tě ten tvůj zradil? Pak tě určitě potěší návod na to, jak se ze zrady co nejrychleji oklepat a začít znovu žít. Není to vůbec složité, takže pokud si něčím podobným právě teď procházíš, s námi to určitě zvládneš.

Chystáme pro tebe samozřejmě i zbrusu nový kvíz, jak jinak než halloweenský, vypravíme se na výhodné nákupy do secondhandu a chystáme pro tebe i zbrusu nové horoskopy a lunární kalendář. Těšit se můžeš i na odpovědi našich odborníků v poradnách nebo na nové recepty. A pozor! Nenech si ujít ani pravidelný online výklad karet zcela zdarma. Chystáme ho pro tebe už ve středu!

Tak krásný nový týden s Feminou! 

24.10.2016 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist