Femina v novém kabátku

Nový týden je tady a s ním také konečně po dlouhé zimě oficiálně přichází jaro. Také už se nemůžeš dočkat, až se příroda zazelená a ty budeš moci nastavit tvář hřejivým slunečním paprskům? Ani my ne. A protože se bude příroda halit do jarního hávu, rozhodli jsme se dát nové šaty také naší Femině…

 

Femina v novém kabátku

Náš magazín ti přináší už spoustu let každý den nové čtení, hromadu zábavy, soutěží, můžeš se radit s našimi poradci, zkoušet štěstí v našich soutěžích i testovat své znalosti v záludných kvízech. Můžeš si nechat poradit od naší Sáry i si přečíst každý den nový horoskop. Chystáme pro tebe v našem věrnostním klubu zajímavé dárky a testujeme pro tebe kosmetiku, abys věděla, která stojí za vyzkoušení a kterou klidně při svém nákupu můžeš vynechat. Snažíme se ti přinášet do každého dne trošku pohody a pohlazení. A ani teď tomu nebude jinak. Jen se zahalíme do nového kabátku. 

Již tento týden tě čeká velká změna. Celý web jsme trošku oživili, dodali mu šťávu a hlavně nový vzhled. Ale nemusíš se bát. Nepřijdeš o žádnou z tvých oblíbených rubrik, dál se budeš moci nechat inspirovat skvělými recepty od našich čtenářek i redaktorek, stále pro tebe máme nachystanou spoustu zábavy. A co tě čeká kromě nové tváře Feminy tento týden?

Hvězdy, co se vzdaly role

Jak by asi vypadal Titanic bez Kate Winslet nebo Pretty woman bez slavné Julie? To si zkus představit už v pondělí. Našli jsme pro tebe hvězdy, které odmítly roli v kasovních trhácích a teď toho určitě litují. Ale umíš si vůbec představit, že by hlavní role hráli jiní herci? Copak by mohl někdo ztvárnit lépe Forresta Gumpa než Tom Hanks? A přesto tvůrci jako první oslovili úplně jiného herce. Jakého? To se dozvíš už v pondělí. 

Mýty o čokoládě

Také tak moc miluješ čokoládu a štve tě, že se po ní přibírá, máš po ní nevzhledné pupínky? Nezoufej, ne všechno, co se o čokoládě říká, je pravda. Lucka Feiková vyvrátila ty největší mýty o čokoládě a navíc si budeš moci prohlédnout i naprosto fantastickou fotogalerii s věcmi, které se dají udělat z čokolády. My nevěřili vlastním očím. 

Zbav se špíčků jednou provždy

Pokud to s čokoládou přeháníš a nějaké ty špíčky se ti přeci jen na bříšku objevily, určitě se snažíš všemi možnými i nemožnými způsoby se jich zbavit. Ne vždycky je to jednoduché, ale my našli hned 5 snadných kroků, jak se jich zbavit jednou provždy a ani to není složité. Budeš nadšená. A těšit se můžeš také na novou soutěž, ve které můžeš vyhrát poukázku do salonu OliOla. 

Tak krásný nový týden s Feminou!

20.3.2017 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist