Femina v novém kabátku! Co vás čeká?

Milé čtenářky,
možná jste si už všimly, že náš magazín prochází menšími změnami. Pokud jste ještě nezaregistrovaly, je nejvyšší čas podívat se nám trošku na zoubek. Tak se pojďme společně mrknout na to, co se vlastně mění.

 

Femina zůstává stále vaší kamarádkou, která ví, co frčí, co se kde šustne a dokáže poradit v líčení i oblékání. Celá redakce vám už teď přináší nová témata ve zcela neotřelém designu. V našich článcích, které pro vás vycházejí vždy třikrát denně, najdete nejen zajímavé informace, ale také spoustu fotek a nově i videí. Chystáme pro vás novinky ze světa kosmetiky, přehlídkových mol i života slavných, dozvíte se, co je nového v trendech bydlení, aplikacích, i kam vyrazit na víkend. Nezapomínáme ani na zábavu, takže nažhavte své mozkové závity a vyzkoušejte některý z našich kvízů. Pokud patříte mezi milovníky soutěží, pak se každé pondělí můžete těšit na novou soutěž o atraktivní ceny. 

Léčba láskou

Stále můžete zpovídat našeho odborníka přes ženská srdce – Reného. Jeho nové odpovědi na vaše otázky na tělo najdete na našich stránkách každý všední den v 18,00 hodin v poradně Jak to vidí chlap. 

Karty napoví

Naše Sára odpovídá na nikdy nekončící příval vašich dotazů. (Občas ji podezříváme, že je vážně čarodějnice, protože nechápeme, jak ten šílený nápor může zvládnout:-)) Nenašly jste svůj dotaz, nebo odpověď na něj? Hledejte každou sudou hodinu až do osmé hodiny večerní v Astroporadně. A nezapomeňte ani na pravidelný měsíční online výklad karet po celý den. Ten únorový na vás čeká již v úterý, tak nepropásněte Sáru online!

Plastika? Proč ne!

Nejste spokojené se svým tělem, chtěly byste prubnout nějakou tu plastiku, ale hlodá ve vás pořádný červ pochybností? Zeptejte se našeho odborníka, plastického chirurga, MUDr. Václava Poláčka. Odpovědi na své dotazy najdete vždy v pondělí, ve středu a v pátek ve 14,00 hodin. 

Super recepty

Také vás tak nebaví každý večer vymýšlet, co uvařit k večeři? Nechte se inspirovat recepty našich čtenářek. Vychází pro vás každý den ve 14,00 hodin. Cože? Že vám přijdou nudné? Tak se pochlubte tím, co vaříte vy a pošlete nám váš recept. Vkládat je můžete zde

Testy kosmetiky

A samozřejmě nezapomínáme ani na naši největší lásku – kosmetiku. Tedy jestli jste na tom stejně jako my v redakci, pak taky docela jistě skáčete po každé novince, která se v obchodě objeví. Už ale nemusíte. My za vás produkty vyzkoušíme a naše názory najdete každý všední den v rubrice Testy kosmetiky přesně s úderem 10,00 hodiny. Klidně nám pod ně připište i své zkušenosti. Rádi si počteme.

Bavte se!

Jste noční ptáci a přišly jste o půlnoční článek? Nezoufejte! O půlnoci si můžete přečíst zbrusu nový horoskop na dnešní i ten zítřejší den i si přečíst tolik oblíbenou kartu dne. (Mimochodem s kartami pro vás chystáme pořádné překvapení, ale o tom zase někdy příště.) Pobavit se můžete u citátu a i dlouho přes půlnoc můžete klábosit s dalšími čtenářkami na našem diskusním fóru, třeba o tom, jak dopadli naši adepti v Módní policii i zda ti kusani vážně Stojí za hřích. 

Prostě se skvěle bavte, stejně jako se bavíme my při přípravě každého vydání. A nezapomeňte nám psát vaše nápady a tipy, co vám na magazínu chybí a co byste klidně oželely. My ty nejzajímavější nápady odměníme malým dárkem. 

23.2.2015 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist