Fakt zvláštní fobie, alergie na sperma a další podivnosti v novém týdnu na Femině!

Bojíš se pavouků, nedává ti spát okřídlený hmyz a davy lidí tě přivádí k šílenství? To je všechno ještě pohodička oproti tomu, jakými fobiemi lidé trpí.

 

Nejdivnější fobie 

Naše redaktorka Jana Truksová se podívala právě těm nejpodivnějším fobiím na zoubek a připravila pro tebe fakt zajímavý článek. Slibuju, že ho přečteš stejně jako já jedním dechem. Panickému strachu ze zrcadel bych ještě rozuměla, koneckonců, která z nás do něj občas nenahlíží s hrůzou a děsem, ale fobie z křižovatek nebo společenské konverzace? OMG!  

Viagra a alergie

Kuriozní bývají i alergie, mezi ně bys možná zařadila i tu na sperma tvého partnera, ale věř nám, že to rozhodně není tak nereálné a ojedinělé, jak si myslíš. Alergií na sperma trpí čím dál více žen a my jsme pro tebe tohle ne příliš zmapované území prostudovali a ty si o tom můžeš přečíst už tento týden. A když už jsme ten týden nastavili do těch podivností, tak tě také seznámíme s ženskou Viagrou. Jak funguje, kde ji seženeš a jestli zlepší tvůj výkon v posteli, se dočteš ve článku Jany Truksové. 

Hubnutí díky emocím

Jasně, že kila prostě nepřestaneme řešit nikdy. To je takový věčný boj nás žen s touhou po dokonalých křivkách. Ale možná tě překvapí, že tvé hubnutí, nebo spíš neschopnost shodit nějaké to kilo, může mít na svědomí tvá psychika. Je na čase srovnat si emoce a začít shazovat. Naučíme tě to!

Kouzla s pneumatikami a zábava

Léto láká k tomu, abychom trávili čas na zahradách a chalupách, možná ti přijde vhod náš další článek. Tentokrát jsme si posvítili na staré pneumatiky. Věřila bys, že s nimi můžeš udělat parádní hřiště pro děti nebo super dekoraci na zahradu, či dokonce gauč? Ne? Ukážeme ti to! A nezapomeň si s námi zasoutěžit. Tento týden můžeš vyhrát parfémované oleje Frais Monde.

Tak hodně štěstí a krásný nový týden s Feminou!

6.7.2015 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist